Prostreno.cz

Porce ryby se špenátem

Šťavnaté kousky ryby, podávané s rajčaty, špenátem a vynikající sýrem
Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 395 kJ / 94 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy8g
tuky5g

Ingredience na

  • 3 ks filety bílé ryby - nebo lososa á 180 g
  • 2 ks rajčata
  • sůl
  • 200 g baby špenátu
  • 1 ks cibule
  • 4 lístky čerstvé nasekané šalvěje
  • 3 lžíce másla
  • 200 ml smetany
  • 1/4 lžičky chilli
  • 1/2 šálku strouhanky
  • 100 g strouhaného tvrdého sýra

Postup přípravy

  1. Na másle nechte zpěnit oloupanou,nakrájenou cibuli,přidejte špenát a 5 minut duste,dochuťte solí a chilli kořením,vmíchejte strouhanku ,nasekanou šalvěj a odstraňte z tepla,nakonec vmíchejte nastrouhaný sýr
  2. Porce ryby uložte do zapékací misky,rybu osolte a opepřete.
  3. Rajčata nakrájejte na plátky a rozdělte na ryby .
  4. Na rajčata rozdělte špenátovou směs,podlijte smetanou a pečte v troubě předehřáté na 180° C přibližně 30 minut




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Porce ryby se špenátem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat