Prostreno.cz

Bezinkový likér z černého bezu

Zdravý likér z černého bezu.

20.06.2014 lentilka
2h a 50min

2h a 30min příprava

20min vaření

768 kJ / 183 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Bezinky 15 minut povařte ve vodě, nechte 2 hodiny stát pak vymačkejte a přeceďte.
  2. Do šťávy přidejte cukr, kávu, hřebíček, skořici a vařte 2 minuty, jen aby se rozpustil cukr.
  3. Do vychladlého roztoku přilijte rum, promíchejte a naplňte do lahví.
  4. Nechte uležet alespoň týden.

TIP:

Místo vanilkového cukru použijte dřeň vanilkového lusku.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,70 g
  • Sacharidy:

    1005,50 g
    • Cukry:

      416,00 g
  • Tuky:

    152,36 g
  • Vláknina:

    327,00 g

Aktivita pro spálení:

2577 kcal
322

minut jízdy na kole

245

minut běhu

769

minut uklízení





Podobné recepty

Koktejl s citrónovou šťávou

(7 hlasů)
15min
445 kJ

Malinové osvěžení

(14 hlasů)
15min
306 kJ

Broskvový vinný střik

(4 hlasů)
1h a 20min
157 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Instantní káva

2 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

vanilkový cukr

400 kcal / 100g
B0,35 g
S99 g
T0,11 g

černý pivo

42 kcal / 100g
B0,5 g
S3 g
T0 g

rum

231 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bezinkový likér z černého bezu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba