Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Jaromír 25.10.2020

Dělám si moc rád domácí sulc. Dle okolí moc dobrý. Jenom mě mrzí, že vývar nemám krásně čirý, ale je kalný. Poradí mi prosím někdo jak na to. Děkuji. Používám koleno zadní,půl hlavy a dvě packy. Ocet do vývaru přidávám

Anonym 09.02.2020

Anonym 15.12.2019

Anonym 01.10.2019

Anonym 07.03.2018

Anonym 17.11.2017

verrca 04.05.2016

pěkné

vivi11 02.03.2016

vypadá pěkně :-)

megana4 24.02.2016

moniika 10.01.2016

moniika 10.01.2016

vypadá pěkně ;-)

konatovka 22.12.2015

Kamarádka ji udělala podle tohoto receptu, mohla jsem ochutnat a byla výborná.*1*

konatovka 22.12.2015

konatovka 25.07.2015

Jo, ta vypadá krásně, ale je to pracné.*1*

konatovka 25.07.2015

adion011 17.06.2015

Anonym 16.06.2015

pils 04.04.2015

glady 10.03.2015

glady 26.02.2015

výborná domácí huspeninka.....

jarmila67 04.02.2015

Tereza7 21.11.2014

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat