Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hrášková polévka s kuřecím masem

lanvin
12hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

291 kJ

energetická hodnota na 100g

85 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:1g tuky11g sacharidy4g bílkoviny

Snadno, rychle a chutně připravíte polévku ze sterilovaného hrášku a kuřecího masa.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 l kuřecího vývaru
  • 2 ks kuřecích čtvrtek na polévku
  • 2 plechovky sterilovaného hrášku á 200ml
  • 150 g uvařených těstovin - mušliček
  • 1 hrst zelené petrželky

Postup přípravy

  • Kuřecí maso vložte do vývaru a uvařte. Pak maso oberte od kostí a vložte zpět do polévky.
  • Přidejte uvařenou těstovinu, hrášek bez nálevu a nechte projít varem.
  • Podávejte posypané zelenou petrželkou.
Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

1h a 20min 515kJ 140 Kč
Chřest s vařenými vejci

Chřest s vařenými vejci

35min 741kJ 140 Kč

Podobné recepty

Polévka z řapíkatého celeru

Polévka z řapíkatého celeru

24 hlasů
35min 246 kJ 75 Kč
Polévka z mražené zeleniny

Polévka z mražené zeleniny

24 hlasů
30min 118 kJ 65 Kč
Celerová polévka s hruškou

Celerová polévka s hruškou

12 hlasů
40min 196 kJ 85 Kč
Chlebová polévka

Chlebová polévka

14 hlasů
25min 488 kJ 45 Kč
Bramborová polévka s mandlemi

Bramborová polévka s mandlemi

18 hlasů
40min 357 kJ 60 Kč
Špenátová polévka

Špenátová polévka

16 hlasů
30min 325 kJ 70 Kč

Články nejen o vaření