Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřové maso s medovou marinádou

lanvin
19hlasů
Hodnotit

60min

15min příprava

45min vaření

959 kJ

energetická hodnota na 100g

130 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:13g tuky19g sacharidy8g bílkoviny

Šťavnaté, voňavé, a přitom snadné.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 balení tekuté medové marinády - Vitana
  • 4 ks vepřových kotlet
  • 50 ml oleje
  • 100 ml teplé vody

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 180 °C.
  • Marinádu promíchejte s olejem a teplou vodou.
  • Vepřové kotlety uložte do zapékací misky, přelijte připravenou marinádou a pečte v troubě 40 - 45 minut.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Vepřové plátky s mrkvičkou

Vepřové plátky s mrkvičkou

12 hlasů
45min 676 kJ 130 Kč
Vepřové kotlety s balsamicem

Vepřové kotlety s balsamicem

10 hlasů
45min 833 kJ 110 Kč
Plněná vepřová panenka

Plněná vepřová panenka

14 hlasů
50min 871 kJ 135 Kč
Kotlety pečené v alobalu

Kotlety pečené v alobalu

11 hlasů
1h a 15min 414 kJ 150 Kč
Vepřová panenka s houbami

Vepřová panenka s houbami

16 hlasů
60min 603 kJ 185 Kč
Vepřové  maso dušené se zeleninou

Vepřové maso dušené se zeleninou

12 hlasů
50min 544 kJ 170 Kč

Články nejen o vaření