Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Plněná vepřová panenka

sun
14hlasů
Hodnotit

50min

15min příprava

35min vaření

871 kJ

energetická hodnota na 100g

135 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:19g tuky11g sacharidy5g bílkoviny

Panenka plněná artyčokem a tapenádou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 ks větší vepřové panenky
  • 1 ks konzervovaného artyčoku
  • 1 lžíce olivové tapenády
  • 2 lžíce oleje
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 200 °C.
  • Panenku rozřízněte, aby vznikl plát, maso jen lehce rukou naklepejte, osolte, opepřete a potřete tapenádou.
  • Na maso rozprostřete vidličkou rozmačkaný artyčok, maso stočte a omotejte kuchyňským provázkem.
  • V pánvi s olejem panenku ze všech stran opečte.
  • Pak dejte maso do trouby, podlijte malinko vodou a pečte 25 až 30 minut.
Slaninové brambory

Slaninové brambory

1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

13 hlasů
1h a 5min 605 kJ 95 Kč
Šalvějové medailonky s krémovou polentou

Šalvějové medailonky s krémovou polentou

12 hlasů
1h a 15min 824 kJ 210 Kč
Grilovaná vepřová svíčková

Grilovaná vepřová svíčková

17 hlasů
40min 966 kJ 170 Kč
Dijónská vepřová kotleta

Dijónská vepřová kotleta

7 hlasů
1h a 5min 925 kJ 150 Kč
Vepřová svíčková na francouzském chlebu

Vepřová svíčková na francouzském chlebu

12 hlasů
40min 1019 kJ 75 Kč
Kotlety s vinnou omáčkou

Kotlety s vinnou omáčkou

9 hlasů
35min 500 kJ 150 Kč

Články nejen o vaření