Prostreno.cz

Komentáře k receptu

petraval 03.02.2018

Anetka22 23.10.2016

*11*

deeana 24.06.2016

Pěkný a méně pracný chleba upečený v domácích podmínkách

hedvika 17.06.2016

bude výborný

hedvika 05.05.2016

super

Zdenaaa 28.04.2016

Domácí chléb prostě miluji.

verrca 26.04.2016

zkusím

Maty 26.03.2016

Bez hnětení, tak ten vyzkouším :-).

pils 20.03.2016

megana4 21.02.2016

moniika 01.01.2016

Výborný chléb

moniika 01.01.2016

moniika 17.12.2015

moniika 05.12.2015

Tereza7 14.11.2015

Ulika 21.07.2015

anetka2212 15.07.2015

konatovka 14.07.2015

Dáša 10.07.2015

Nejlepší je zadělat těsto večer a nechat kynout do rána. Pustila jsem troubu a do ní dala hned i zapékací mísu, aby se předehřála. Těsto jsem rovnou vyklopila do horké mísy. Nebojte nepřichytí se a pak pekla 30 min. přiklopené a 20 min. odkryté. Po upečení se chléb zabalí do čisté utěrky a nechá se vychladnout. Chleba se vždy sní beze zbytku a bitva se strhne o krásně křupavou patku:-D. Pokud nechcete mít po upečení příliš tvrdou kůrku tak ještě horký chléb potřete vodou.:-)

Tak dlouho jsem hledala,až jsem našla.Hned zítra ráno jdu zadělat na chlebíček a já děkuji za receptíček:-)

glady 19.05.2015

není nad domácí chleba.....:-)

Anonym 15.05.2015

tvrdaska 23.04.2015

Tereza7 19.04.2015

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat