Prostreno.cz

Komentáře k receptu

renik.71 29.09.2015

glady 01.10.2015

já čekanku v kuchyni vůbec nepoužívám, budu to muset napravit....:-)

konatovka 06.12.2015

konatovka 06.12.2015

To bych docela ráda vyzkoušela, čekanku jsem ještě nedělala.*1*

heenna 12.12.2015

cekanku jsem jeste nedelala, chyba - cekanka nesmi prijit moc na svetlo jinak horkne, vybirat se musi jen zlute puky :)

moniika 27.12.2015

moniika 27.12.2015

čekanku mám ráda ;-)

Evelyn 02.01.2016

Hmmm...

renda4141 16.04.2016

Jako oběd by mi to bylo málo. Jako předkrm super.:-)

verrca 17.04.2016

zajímavé

moniika 12.05.2016

moniika 12.05.2016

moc jsem jí nepřišla na chuť

deeana 13.07.2016

čekanka bývá hodně hořká, musí se umět dobře udělat, recept fajn

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat