Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Janča 16. 1. 2020

Fenykl miluju. Zapékám se smetanou nebo s alternativní smetanou (ovesná, rýžová, kešu, mandlová). Výborný je i s kokosový mlékem. Není potřeba ani solit. Mňam.

Anonym 15. 4. 2018

kamila76 8. 12. 2016

deeana 11. 7. 2016

nelze ho sehnat všude, ale je dost zdravý, tak proč to nezkusit

moniika 10. 5. 2016

moniika 10. 5. 2016

nic pro mě

kamila76 26. 4. 2016

Stydím se. Fenykl je pro mě španělská vesnice. *16*

kamila76 26. 4. 2016

verrca 15. 4. 2016

tak to zrovna nemusím

blesksoft 13. 4. 2016

renda4141 18. 3. 2016

Toho bych se nedotkla.:-P

moniika 27. 12. 2015

Maty 12. 12. 2015

fenykl mne nenachl :(

Evelyn 10. 12. 2015

Tohle bych ráda zkusila! ;-)

glady 5. 11. 2015

nic pro mně, fenykl nemám vůbec mráda...:-O

blesksoft 3. 11. 2015

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat