Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kedlubnové bramboráčky

lentilka
24hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

495 kJ

energetická hodnota na 100g

75 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky6g sacharidy3g bílkoviny

Brambory nahraďte kedlubnou a máte zcela jiné bramboráčky, které můžete podávat se zakysanou smetanou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks kedluben
  • 1-2 stroužku česneku - prolisovaného
  • 2 ks vajec
  • 3 lžíce strouhanky
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 3 špetky soli a pepře
  • K podávání
  • 1 kelímek zakysané smetany
  • 1 hrst čerstvého kopru
  • Na smažení
  • 3 lžíce oleje

Postup přípravy

  • Oloupané kedlubny nastrouhejte na hrubém struhadle, pak kedlubny vymačkejte.
  • Přidejte ostatní suroviny, podle chuti osolte, opepřete a promíchejte.
  • Na oleji pečte menší placičky, upečené nechte okapat na papírovém ubrousku.
  • Smetanu promíchejte s nasekaným koprem, podle chuti osolte.
TIP:

Základní směs lze různě obměňovat – přidejte třeba šunku.

Ryba v mandlích

Ryba v mandlích

1h a 5min 451kJ 290 Kč
Krémová česneková polévka

Krémová česneková polévka

55min 263kJ 70 Kč

Podobné recepty

Pečený bramborák

Pečený bramborák

14 hlasů
1h a 15min 659 kJ 70 Kč
Bramboráky s pórkem

Bramboráky s pórkem

16 hlasů
45min 534 kJ 60 Kč
Kapustové bramboráky

Kapustové bramboráky

13 hlasů
60min 556 kJ 60 Kč
Bramborák v pekáči

Bramborák v pekáči

17 hlasů
1h a 5min 409 kJ 60 Kč
Sýrové bramboráky

Sýrové bramboráky

15 hlasů
55min 607 kJ 75 Kč
Bramboráčky s pórkem

Bramboráčky s pórkem

12 hlasů
60min 526 kJ 60 Kč

Články nejen o vaření