Prostreno.cz

Grilované kuřecí čtvrtky

Kuřecí čtvrtky marinované v podmáslí s dijonskou hořčicí.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 577 kJ / 137 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny21g
sacharidy5g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Promíchejte podmáslí s dijonskou hořčicí, natrhaným rozmarýnem a prolisovaným česnekem.
  2. Kuřecí maso vložte do velkého uzavíratelného plastového sáčku a přilijte k němu připravenou směs.
  3. Uložte do lednice a nechte marinovat 4 až 24 hodin.
  4. Vyjměte maso z marinády.
  5. Maso ze všech stran rovnoměrně osolte, opepřete a grilujte na středně předehřátém grilu do zlatova.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,30g
  • Sacharidy:

    170,20g
    • Cukry:

      8,20g
  • Tuky:

    36,38g
  • Vláknina:

    73,00g

Aktivita pro spálení: 137 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Kořeněná, grilovaná kuřecí prsa

(20 hlasů)
25min
1047 kJ

Krůtí plátky s tuňákovou omáčkou

(19 hlasů)
40min
793 kJ

Kuře na tymiánu

(16 hlasů)
1h a 20min
892 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Grilované kuřecí čtvrtky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat