Prostreno.cz

Dezert z nektarinek

Nektarinky připravené v bílém víně s fialovou bazalkou.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 0min

    0min příprava

    0min vaření

  • 312 kJ / 74 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy12g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Nektarinky uložte do vyššího rendlíku (nebo do hrnce) a zalijte je vínem.
  2. Přidejte čerstvou bazalku, cukr (nebo med) a zázvor.
  3. Přiveďte k varu a na slabém ohni duste 10 minut.
  4. Nektarinky opatrně vyndejte děrovanou lžící a nechte je vychladnout.
  5. Víno dejte vychladit.
  6. Nektarinky rozdělte do pohárků a do každého přidejte 4 lžíce vychlazeného vína ve kterém se nektarinky vařily.
  7. Podávejte s mascarpone nebo oslazenou šlehačkou. Můžete ozdobit plátky zázvoru.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    7,16g
  • Sacharidy:

    134,00g
    • Cukry:

      111,04g
  • Tuky:

    31,58g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 74 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení



Podobné recepty

Malinové muffiny

(21 hlasů)
40min
912 kJ

Banánový chlébíček z žitné mouky

(21 hlasů)
1h a 10min
1180 kJ

Koláč s jahodami

(20 hlasů)
1h a 20min
1056 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Dezert z nektarinek

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat