Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 15.02.2020

Anonym 13.11.2018

Anonym 10.07.2018

Anonym 14.03.2018

megana4 11.11.2016

Tuto kýtu znám a mám ji ráda..jím ji ale také spíš málokdy..

verrca 15.10.2016

srnčí maso jsem jednou jedla ve svíčkové.. je moc dobré

Martaa 06.09.2016

Martaa 04.09.2016

Sbíhají s emi sliny, jen to vidím, kde nejčastěji kupujete srnčí maso?

konatovka 12.08.2016

konatovka 12.08.2016

Zvěřinu nejím, ale vypadá moc hezky a bude to chutné.*1*

renda4141 29.07.2016

Dala bych si. Tenhle recept se mi líbí, ale srnčí jsem naposled dělala asi před rokem. :-)

heenna 28.07.2016

se srncim nemam zkusenost, navic mi prijde lito toho krasneho zvirete

moniika 27.07.2016

Zvěřinu moc často nedělám ,ale je to škoda ,masíčko je výborné;-)

renik.71 27.07.2016

Krásně upravené. Jistě se bude recept dát použít i na dančí maso. Pokusím se.

renik.71 27.07.2016

alenab 26.07.2016

ke zvěřině červené patří - určitě recept vyzkouším, vypadá dobře*11*

glady 26.07.2016

zvěřinu mám moc ráda a tato úprava srnčího vypadá velice povedeně ;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat