Prostreno.cz

Hvězdná lednice slavné Jennifer Lopez

Figuru jí závidí o generaci mladší kolegyně. Jennifer Lopez prostě nestárne a i po padesátce se fotí v plavkách. Jaké je tajemství jejího vzhledu? Pravidelné cvičení a kvalitní strava. Ale jaká? Tohle má v ledničce jedna z nejznámějších celebrit Hollywoodu!

Americká herečka, zpěvačka, tanečnice a módní návrhářka Jennifer Lopez (51) je důkazem, že věk je jen číslo. Má radost z rodiny, ze života i z pohybu. Přesto, že je ve své profesní kariéře velmi pracovně vytížená. Kde bere energii na všechny své projekty? Ve své ledničce. Její osobní kuchař Kelvin Fernandez v jednom z rozhovorů pro americký lifestylový magazín US Weekly uvedl, jak to tahle slavná dáma má se stravováním.

Místo lososa treska

Jennifer Lopez je ve své stravě notoricky přísná. Vždy je celých 10 dní bez sacharidů a bez cukru. Nějakou tu dobrotu „mimo tabulky“ si tedy dopřává jen někdy. Co nemá ráda, to je losos. Jennifer ví, že je plný omega-3 mastných kyselin, vitaminu D i bílkovin, ale ani tak si nemůže pomoct. Nechutná jí a nemá ráda jeho strukturu. Proto ho na jejím talíři nikdy nenajdete. Osobní kuchař tak lososa nahrazuje mořským vlkem, halibutem nebo treskou.

Hlavně ne víno!

Podobné je to i u bobulí, konkrétně angreštu, rybízu či hroznového vína. Její dvojčata tohle drobné ovoce milují, ale jejich matka nikoli. Ta preferuje jiné druhy přírodních „sladkostí“, třeba jahody. Když otevřete dvířka lednice, uvidíte perlivou vodu, zeleninu (špenát, okurku, celer) a pochopitelně již zmíněné ovoce. Kromě jahod třeba maliny, meloun, citróny a limetky. Jde o to, že když je chuť nebo hlad, ovoce a zelenina putují do mixéru a splňují základní pilíře pro přípravu smoothies, šťáv a džusů.

Čí je speciální přihrádka se slaninou?

Jelikož domácnost obývá i zpěvaččin snoubenec Alex Rodriguez (45), se kterým se letos údajně měla rozejít, což se nepotvrdilo, po ruce jsou i vajíčka a krůtí slanina. Obojí je oblíbenou snídaní bývalého profesionálního hráče baseballu. Co se týče sacharidů, tak na ty je Jennifer skromná, jak již bylo uvedeno.

Vyžaduje, aby se těstoviny či rýže, které putují dětem, a to i těm snoubencovým, oddělovaly zvlášť. Ve své porci jídla je vedle ryb a zeleniny nechce. Obvykle vynechává oběd, nepije kávu ani alkohol a preferuje bio potraviny. Říká, že jen díky tomu zvládá tolik věcí. Žádná chemie, žádná umělá dochucovadla, vše musí být organické, čerstvé, šťavnaté a svěží. Jako ona sama.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat