Prostreno.cz

Parfém v podobě dárku vybírejte podle zvěrokruhu

Vánoční přípravy vrcholí. Ještě nemáte koupené všechny dárky a už vám pomalu dochází čas i nápady? Kvalitní parfém potěší každého. Tedy pokud se darovanému trefíte do vkusu, což s tímhle manuálem bude hračka!

Co člověk, to originál. A co sluneční znamení, to jiná vůně, která se k němu dokonale hodí. Komu pořídit flakon s nádechem květin a kdo si potrpí na orient? Teď už v parfumerii nemůžete šlápnout vedle…

Beran

Jedinci v tomto znamení rádi šokují okolí. Když na sebe poutají pozornost, jsou ve svém živlu! Jejich vášnivý charakter skvěle podtrhnou výrazné, kořeněné a orientální vůně.

Býk

Aroma přírody - přesně v tom se Býk vyžívá. S obyčejností si na něj nepřijdete. V obchodě dejte přednost parfému, ve kterém dominuje jedna exotická ingredience. Třeba tropické ovoce nebo jasmín.

Blíženci

Prudké změny nálad jsou pro ně typické. Jak je uspokojit a trochu jim ulevit? Ideální jsou svěží vůně. Všechno, z čeho je cítit eukalyptus, citron a limetka, je správná volba. Uklidní to rozbouřené emoce.

Rak

Raci jsou známí svou citlivostí a empatií. Instinktivně tíhnou k sladkým parfémům a nejvíce je láká aroma růže, santalového dřeva, vanilky, pomeranče a mandarinky. Přesně tohle vystihuje jejich romantickou povahu.

Lev

Silného jedince ve Lvu potěší orient křížený s květinami. Nedivte se, tady je extravagance na místě. K jeho sebevědomí se perfektně hodí závan skořice a exotického ovoce. Nepohrdne však ani fialkou či šafránem.

Panna

Tomuto pracovitému a zodpovědnému znamení vyhovují nevtíravé, čisté a elegantní vůně. Za parfém s citrusy, pomerančem a růží vám zrozenec v Panně bude nesmírně vděčný.

Váhy

Estetické cítění váhavým jedinců opravdu nechybí. Mají v oblibě spíše optimistické vůně. Lehké tóny květin, nádechy dřeva a jemné vonné esence na ně mají harmonizující účinky.

Štír

I flegmatický Štír chce příjemně vonět. A nejlépe santalovým dřevem, orientem a kořením. Protože střídá parfémy podle momentální nálady, vezme za vděk i jasmínem a hyacintem.

Střelec

Přátelský a aktivní Střelec je spontánní. Příjemná je pro něj ovocná vůně, hřebíček, aroma dřeva i růže. Záleží na okolnostech i na tom, jak se zrovna cítí.

Kozoroh

Jestli je někdo náročný ve všech směrech, pak je to určitě Kozoroh. Trefa do černého je cedrové dřevo, levandule, jasmín a vanilka.

Vodnář

Kreativita sama - to je přesně on! Lákají ho svěží, osvobozující vůně plné energie. Eukalyptus, borovice, meloun, výrazné květiny. To pravé ořechové!

Ryby

Romantická Ryba určitě neodmítne květinový parfém s jemným aroma. Tenhle jedinec nemá v lásce těžké vůně. Mnohem raději čichá k exotickému ovoci, jasmínu, růži a vanilce.

Zdroj: www.astrozodiac.com





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat