Prostreno.cz

Mystická vlastnost vína mu vdechne energii

Vánoce a Silvestr – období plné setkání a alkoholu. Taky už se těšíte, že si s rodinou nebo přáteli dopřejete skleničku vína? Naučte se rituál, který vínu dodá životadárnou energii!

Víno: nektar bohů, útěcha smrtelníků, zázračný nápoj, který má sílu oddálit obavy a poskytnout nám, i když jen na okamžik, vidinu ráje. Erotická síla vína se nedá popřít.

V mírném množství rozšiřuje cévy, prokrvuje pohlavní orgány a prodlužuje erekci, povzbuzuje, uvolňuje a rozveseluje – tři základní požadavky pro dobrý výkon nejen v posteli, ale také u klavíru.

Nedávný výzkum dokonce ukazuje, že víno konzumované umírněně a pravidelně omezuje opotřebení srdce. Možná neprodlužuje život jenom víno, ale také způsob, jakým se pije.

Doušky s bonusem

Americká odbornice na reinkarnaci a minulé životy Denise Linn říká, že víno je schopné přejímat energii a zesilovat ji dokonce s mnohem větším účinkem než voda. Z toho plyne, že víno snadněji vstřebává energii, kterou do něj vnášíte, ale zároveň tuto energii zadržuje po desetiletí. Takže jak byste odedneška měli s lahvinkami zacházet?

Láhev podržte oběma rukama. Představte si, jak do ní proudí energie vašeho srdce, která mění každý atom vína.

Poděkujte farmářům. A taky lidem, kteří sklízeli vinnou révu, dopravcům, vinařům a obchodníkům, kteří je dopravili na váš stůl. A nezapomeňte na to, kdo na víno vyrobil etiketu a vinětu. (I když tyto osoby pochopitelně osobně neznáte.)

Víte, že...

Ve Francii, kde se pije desetkrát více vína než ve Spojených státech a jí se čtyřikrát více živočišného tuku a červeného masa, je ukazatel cholesterolu značně nižší a výskyt srdečních záchvatů je po Japonsku nejnižší na světě.

Věnujte ji. Denise Linn ve své knize Mystika vaření doporučuje svou láhev věnovat radosti, velké hojnosti, lásce, citu, emoci, prostě čemukoli, co cítíte jako správné. Mimochodem, své poslání můžete napsat právě i na etiketu.

Umožněte vínu vdechnout ducha. Po otevření láhve vybídněte ducha vzduchu, aby se spojil s duchem vína a tím obohatil chuť nápoje.

Spirálovitě zatočte. Víno vlijte do sklenice krouživým pohybem a proveďte spirálovitý pohyb. Ten mu dodá energii a prostoupí jej životadárnou silou.

Zpečeťte přípitkem. Přípitek sklenkou vína s druhými lidmi umocňuje energii vyřčených slov. „Váš přípitek je posílen posvátnou energií vína. Při jeho vyřčení se jej snažte procítit ve svém srdci,“ popisuje Denise Linn.

Přistupte k prvnímu doušku. První doušek vína nechte působit na své chuťové pohárky. Převalujte jej na jazyku. Představujte si teplo krajiny, kdy vyrostly hrozny, jejich sklizeň či západy slunce. Pokud se takto zklidníte, budete moci vnímat víc než jen chuť vína. Pocítíte vibrační energii lidí, kteří hrozny sklízeli, nebo dévických bytostí dohlížejících na vinice.

Užívejte si to. S každým douškem se nechte prostoupit životadárnou energií a láskou. Myslete na to, že víno je posvátný nápoj, který by se také měl posvátně pít.





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat