Prostreno.cz

Komentáře k článku

Anonymni 02.08.2021

Potřebuji vědět, co za virus nebo jaké svinstvo, se šíří po trojklanném nervu hlavy i hrudi.. Pozoruji to delší dobu, a jednoznačně ty boláky pocházejí od trojklaného nervu vždy se vytvoří na jeho místě, zprvu to bylo na obličeji, po dlouhém boji vyhrávám, ale tak nějak naslepo, nechce se mi věřit tomu že tohle není lékařsky známé.. vždy když se boláky objeví, tak spolu s tím i citlivost trosklanného nervu, na dotyk, nebolí, ale když se na těch místech kde se tvoří boláky, dotknu tak zacuká někde místo na těle, někdy dokonce na noze... ale většinou jinde na hlavě.. no tady asi odpověď nenajdu.

renda4141 06.01.2017

Tento týden se mi zrovna opar udělal >:(

konatovka 04.01.2017

Občas se mi udělají afty v puse.:-O

Anežka 04.01.2017

Dlouho jsem sháněla něco, co by mi pomohlo jak na afty, tak opary a nemůžu si vynachválit regenerační sérum canadent. Obsahuje konopný olej a je přírodní, ale hlavně opravdu pomáhá.<3

snegurka 03.01.2017

Pupínky jsem měla na bradě. Byla jsem s tím u doktora a po mastičce je už nemám.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat