Prostreno.cz

Talismany pro harmonický domov. Důležité je i správné rozmístění

Jako talisman se popisuje převážně uměle vyrobený předmět, který někteří lidé používají s vírou, že jim přivolá štěstí či že je ochrání před nebezpečím. Pokud je to tak, kam s ním?

Jeden na talismany nevěří, druhý na ně nedá dopustit. Co o nich říká mezinárodně uznávaná odbornice na feng-šuej Selena Summers z Austrálie, která má vystudované obory filozofie a východní kultury na univerzitě v Melbourne?

Že když budete svoje talismany nosit u sebe nebo si je dáte doma či na pracovišti do své blízkosti, napomůžete tak k harmonizaci svého energetického pole, aby přitahovalo pozitivní síly. Mimochodem, harmonie je jednou ze sedmi hlavních sil vesmíru. Přitahuje k vám všechny dobré věci: lásku, štěstí, zdraví, klid, bohatství i radost.

Funguje to?

Štosy dopisů, které mi docházejí, dokazují, že je to hlavní důvod, proč lidé talismany používají. Když se cítíte nervózní nebo se potřebujete uklidnit před nějakou důležitou událostí, ať již jde o pracovní pohovor, stání u soudu nebo atraktivní večer, mějte u sebe své talismany nebo si je vezměte do kabelky,“ apeluje Selena Summers s tím, že čím déle talismany vlastníte, tím silnější a vám přizpůsobenější bude jejich nahromaděná šťastná energie.

Cokoli a kamkoli

Jak již bylo naznačeno, v kabelce či v kapse se cokoli, co je s vámi spjato, neztratí. Mimochodem, menší předměty se mohou využít i jako brož či přívěšek na klíče. A co ty větší?

Například v kanceláři si můžete na stůl dát větší verzi talismanu jako těžítko. Podle zmíněné odbornice tento tah dodá dobru čchi vašemu okolí a neutralizuje vliv nepříjemných a nevrlých kolegů. Talisman ale může být i obrázek na zdi, hračka zavěšená nad postýlkou, výšivka na oblečení či ložním prádle. V podstatě je to cokoli.

Dvojnásobné štěstí a požehnání

Podle feng-šuej neexistují žádné hranice, které by použití a umístění talismanů limitovalo. Samozřejmě platí, že pokud toužíte například po bohatství, je vhodné umístit vámi vybraný předmět do oblasti blahobyt, což je podle mřížky pa-kua v levém horním rohu ode dveří.

Konkrétně oblast bohatství aktivuje zelená a červená barva, slávu žlutá či červená, partnerství červená a bílá, děti žlutá, bílá, citronová, přátele černá a bílá, kariéru černá, zelená a bílá, vědění zelená a černá, zdraví a rodiče černá, červená nebo zelená. Není to však výhradní podmínkou. Hodně lidí dává přednost talismanům ze zlata, stříbra, křišťálu nebo drahokamů. Nechte se vést intuicí a důvěřujte pozitivním silám.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat