Prostreno.cz

Komentáře k článku

Daniel 26.10.2017

Možná se to až tak úplně netýká tématu, ale taktéž jsem našel zajímavý článek, jak se zbavit zápachu ze dřezu: https://eshop-schock.cz/content/29-rady-a-tipy-jak-odstranit-zapach-ze-drezu snad se to bude někomu hodit :)

Tonda 31.05.2017

A co když mi zapáchá dřez?? Na to máte nějaký ten typ? I když našel jsem toto: https://eshop-sinks.cz/content/22-jak-odstranit-zapach-ze-drezu Tak to vyzkouším a dám vědět pozdeji, uvidíme... :)

Madelen 19.04.2017

Kávová sedlina je nesmysl, neboť zanáší potrubí, stačí nasypat sodu a zalít trochou octa a prolít horkou vodou z konvice. Kávovou sedlinu opravu nevylívejte do dřezu!!!Já ji vyhazuji do odpadkového koše, někdo ji suší a používá jako hnojivo...

vivi11 07.04.2017

používám ocet

Mám odzkoušenou kávovou sedlinu.I když manžel to nevidí rád.Prý si ucpu odpad,tak tady má důkaz*5**5**5*

Madelen moravačkaaja-17 19.04.2017

Váš manžel má pravdu, neumíte si představit, co je to potom za starost, když se zanese potrubí kávovou sedlinou!!!...

konatovka 02.04.2017

Výborné rady pro domácnost, já mám vyzkoušený ten prášek do pečiva do lednice a ocet.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat