Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jiri 26.05.2022

Jenomze vajicka ktera se nakladaji do vapna by nemela byt umyta takze vajicka z obchodu asi nejsou vhodna ale pokud mate domaci neumyta vejce tak by meli v pohode vydrzet 8-12 mesicu

vivi11 23.06.2017

to si pamatuju z dětství :-)

konatovka 15.06.2017

Pamatuji si velice dobře jak se vejce nakládaly do velkých lahví.;-)

vlasta 14.06.2017

Já jsem je kdysi nakládala do vodního skla a vydržely přes celou zimu, musely se občas zkontrolovat, jestli tam není puklé, vyndat, umýt a dát do nové vody, ale poměr už si nepamatuji.

Standa 14.06.2017

To je zase slátanina polopravd. Vejce od slepic mám kolikrát celý den v teple v kurníku , než je seberu a nestalo se mi , že by se mi kazila. V pohodě vydrží v garáži (kamenný dům) po sebrání i tři týdny , delší dobu jsem netestoval . Je spoustu potravin , které se kazí mnohem rychleji a snáze , tak bych tu dramatičnost o rychle se kazících vejcích zase nebral tak vážně . Jo , asi bych si z tři týdny starého vejce neudělal majonézu , ale jinak úplně vpoho...

angelika 14.06.2017

;-)Způsob nakládání vajec znalý z dob našich babiček.Leč takto nakládaná vejce pak mívají tenkou skořápku a nelze je vařit-praskají.někdy i smrádnou a nemusí to být pukavci.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat