Prostreno.cz

Bohaté vlny i rychlejší schnutí laku. Zkrášlující tipy, které se vyplatí poznat

Nerada si lakujete nehty, protože vám vadí dlouhý proces schnutí? Miska s ledovou vodou ho výrazně urychlí. Pokud toužíte po vlnitých vlasech, ale odmítáte hodiny „šachovat“ s kulmou, i na to je jeden bezpracný zlepšovák… A jakou roli v tom všem hrají těstoviny?

Na světě asi neexistuje žena, která by nějakým způsobem nedbala o svůj vzhled – s největší pravděpodobností ani vy nebudete výjimkou. Jenže vážně musíte trávit hodiny v kadeřnických a nehtových studiích, zbytečně se jimi připravovat o volný čas, a navíc za služby platit hříšné peníze? To jistě můžete, tedy pokud vyloženě chcete. V opačném případě existuje pár domácích fint, které ocení nejedna vytížená dáma. Vyzkoušíte je také?

Rychlejší schnutí laku na nehty

Ano, je sice příjemné nechat se hýčkat od profesionální manikérky, ovšem co když vám to nezapadá do harmonogramu? Nezbývá nic jiného, než si nehty nalakovat doma. Technicky vzato, to není žádná věda a dá se to zvládnout za pár minut. Zvláště v případě, že po úpravě prsty ponoříte do misky se studenou vodou, „nátěr“ pak uschne rychlostí blesku!

Z lesklého laku matný? To jde

Když už jsme u laků na nehty, stalo se vám někdy, že jste se v obchodě nechala unést a koupila lesklý odstín, který vás ve finále zklamal na celé čáře? Ještě onu lahvičku nevyhazujte a dejte jí šanci. S klidem ji použijte, jak jste zvyklá, jen s jedním malým rozdílem – bezprostředně po lakování držte své nehty nad párou – třeba z doutnajícího jídla na sporáku. Pro tyto účely se perfektně hodí horká polévka nebo těstoviny. Stanete se svědkem zázraku, neboť pára během pár vteřin přemění lesklý lak v matný.

Účes ve stylu plážových vln. Bez práce!

Máte dlouhé vlasy, které si občas dělají, co chtějí? Pak asi víte, že úprava pomocí natáček či kulmy se může pěkně „protáhnout“. Jenže proč to vůbec absolvovat, když to vlastně ani není nutné? Volnější vlny si vytvoříte i s minimálním úsilím. Hřívu si umyjte, nechte proschnout na vzduchu, vetřete do ní pěnové tužidlo a zapleťte si cop. Pokud tak učiníte před spaním, po ranním rozpletení budete vypadat jako hollywoodská hvězda. Snadnější už to být snad ani nemůže…

Opuchlé oči po probuzení? To se vás už netýká

Může to znít jako klišé, ovšem na nevzhledné „pytle pod očima“, co budí dojem náročného flámu, skutečně pomůže ledová voda. Zkrátka se postavte před umyvadlo a šup s ní na obličej. Vždyť to tak dělají i celebrity, které už dávno přišly na to, že lepší tohle, než nadělení složitě maskovat líčením.

Zvlhčovač pokožky se šikne i na nohy

Pokud je pro vás zakoupený zvlhčovač na tváři příliš „těžký“, vyměňte ho za jiný. Hydratace je sice dobrá věc, nicméně proč používat něco, co vám dvakrát nevyhovuje? Pořiďte si nový a ten předešlý si vmasírujte před spaním do chodidel. Předejdete tak suchým patám a kůže na nohou bude hebká a vláčná.





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat