Prostreno.cz

Tmavé podpaží. Zesvětlete ho bramborou nebo citronem

Chystáte se na blížícím se plese protančit celou noc, jenže veškeré taneční kreace by tmavé podpaží v odhalených šatech mohlo pořádně sabotovat? Buďte v klidu. Existuje vysoká pravděpodobnost, že řešení problému máte po ruce!

Tmavší odstín pokožky v podpaží? Vzhledem k tomu, že plesová sezona je v plném proudu, žádná hitparáda. Pokud i vy při pohledu na své nové šaty s tenkými ramínky propapáte čirému zoufalství, máme pro vás dobrou zprávu. Tuto nechtěnou „ozdobu“ můžete snadno zesvětlit – a navíc bez chemických prostředků. To byste možná nevěřili, kolik možností skrývá vaše kuchyň! Například?

Brambory, přátelé v nesnázích

Slyšeli jste někdy o tom, že tahle oblíbená příloha má jisté kosmetické schopnosti? Přesvědčte se na vlastní podpaží. Brambory totiž nejsou dobré jenom na talíři, mohou se pochlubit i přirozeně bělicími vlastnostmi, což je ve vašem případě naprosto ideální. Jak je to s aplikací? Nic složitého, stačí jeden kousek rozkrájet na tenčí plátky, s nimi si nejprve důkladně potřít potřebné místo, a vyčkat alespoň deset minut, než skočíte pod sprchu. Nutno dodat, že pro nejlepší možný efekt je třeba proces opakovat třikrát týdně.

Nepodceňujte citron, byla byste sama proti sobě

O plodech citronovníku je všeobecně známo, že spolehlivě bělí pokožku. Proč toho tedy nevyužít ve svůj prospěch i teď? Vložte si plátek citronu do podpaží a zkuste vydržet deset minut v nehybnosti, ať mají všechny obsažené látky volné pole působení. Po této stanovené době ošetřete „místo činu“ vlažnou vodou, a nezapomeňte ani na hydratační krém, jelikož kyselý zachránce kůži značně vysušuje.

Kokosový olej, sázka na jistotu

Další přírodní alternativou, jak zesvětlit tmavé podpaží, je masáž kokosovým olejem. Ten je vlastně nejvíce doporučován, neboť báječně hydratuje pokožku, zatímco se jeho bělicí složky dávají do práce. Přiznejme si upřímně, že jediná aplikace nic moc nezlepší, je třeba kúru vykonávat pravidelně, úplně nejlépe den co den.

Mléko. Jako vážně

Věřili byste tomu, že i mléko umí zesvětlit tmavá místa? Je to tak. Namočte do něj bavlněnou tkaninu, kterou si podpaží otírejte několik minut, poté ji nechte stlačenou v podpaží, dokud látka nevyschne. Tyto dva jednoduché kroky opakujte třikrát týdně. Možná budete sami překvapení, co to udělá…






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat