Prostreno.cz

Komentáře k článku

Masunta nejosvícenější... 05.06.2022

Problémy v bytech způsobuje zejména mravenec domácí, tmavohnědý a zavlečený mravenec faraon. Extrakty z listů brambor, rajčat a dalších lilkovitých rostlin mají silné repelentní a insekticidní vlastnosti. Působí proti mnoha druhům hmyzu, včetně mšic, puklic nebo mravenců. Příprava extraktu: Vhodný hrnec naplňte rostlinným materiálem asi do poloviny a zalijte horkou vodou. Poté směs přiveďte k varu, odstavte a nechte pod pokličkou přes noc louhovat. Poté aplikujte postřik. Na domácí použití je ideální tzv. mravenčí bufet, nebo lze zakoupit spec .dýmovnici. Bufet mravence nezabije hned ale až po nějaké době. Ti tak kapalinou stihnou nakrmit celou svou kolonii která potom vymře.

Siraellen 05.06.2022

Tohle mě netrápí

Vojta 06.06.2022

Nasazenou mátu tři odrůdy na zahradě mě sežrali mravenci.

Masunta nejosvícenější... 07.06.2022

Pokud chcete mravence opravdu vyhubit, můžete použít kostky cukru napuštěné kyselinou boritou nebo droždí, které si mravenci nanosí do hnízda a buď se otráví nebo si zničí zásoby.

Radek 09.06.2022

taky mi mátu sežrali.

Juraj nosal 09.06.2022

Nepomáha žiaden prípravok proti mravcom ani žiadny domáci pripravok

Jarka 12.06.2022

Nepomáhá nic.

DANIEL 13.06.2022

Máta??? Mám mraveniště přímo na záhonů s mátou.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat