Prostreno.cz

Hledáme TOP 100 českých receptů! Podělte se o svůj rodinný recept a vyhrajte!

16.08.2018 | Tipy a triky

Máte originální, tradiční recept, který se ve vaší rodině předává po generace? Podělte se o něj a přidejte i zajímavý příběh, který se k němu váže. Vyhrát můžete zveřejnění tohoto receptu v připravované kuchařce nebo nákupní vouchery od společnosti Tesco.

Porota, v níž zasedá například šéfkuchař Radek Vlasák nebo oblíbená herečka a vášnivá kuchařka Jaroslava Obermaierová, každý týden vybere nejzajímavější, a hlavně nejoriginálnější recepty. Ty budou mít šanci dostat se do připravované kuchařky vydané na oslavu 100. výročí vzniku Československa a stát se tak inspirací pro všechny milovníky tradiční české kuchyně. 

Další recepty, které prostřednictvím lajků získají největší oblibu u čtenářů, budou navíc každý týden oceněny nákupní poukázkou do sítě obchodů Tesco.

Pokud se chcete do soutěže zapojit, stačí zaslat váš tradiční rodinný recept se seznamem ingrediencí, postupem přípravy a pěknou fotkou. Nezapomeňte přidat i váš osobní příběh, který se k receptu váže. I ten může totiž rozhodnout o tom, zda se zrovna váš rodinný klenot dostane do TOP 100 nejlepších.

Více informací o projektu 100leté recepty najdete na itesco.cz, kde se můžete do soutěže také zapojit.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat