Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jaromír 06.04.2022

Do půllitrové sklenice dám 3 vrchovaté polévkové lžíce mouky, do čtvrtky doleji vodou, zavíčkuji a protřepu, pak naliji do vařící omáčky, musí se chvíli povařit, tak to používám nejčastěji. Domácí jíška mi přijde moc tučná, když smažim cibuli a do omáčky pak přidám ještě cca. 8 lžic oleje v jíšce. Kupovaná je drahá a určitě také plná oleje, tak jsem nejdříve zahustil škrobem kukuřičným, prý se to pak nesmí mrazit a dosypal kupovanou jíškou, je to takové, nelíbí se mi to, je to dobré, ale. Vařím víc porcí na několik dní a zahušťovat chlebem ani zkoušet nebudu, vždyť to musi po chvíli kvasit.

Eva 28.10.2021

Většinou už kupovanou, občas domácí

Věra 24.10.2021

jo já taky používám i škrobovou moučku

Anna 23.10.2021

Myslím si, že do každého jedla nesedí jeden typ zahustovadla. Niečo zahustím rozmixovanym zemiakom,zeleninou a niekedy slabou zápražku, zatrepkou s múkou. Najnovšie používam bezlepkovú múku.

Marcela 23.10.2021

chlebová kůrka je výborná

Marcela 23.10.2021

já používám chlebovou kůrku

Eva 22.10.2021

jedině sama moukou, nebo nastrouhanou kůrkou ze staršího chleba Eva

Verabystricka@seznam.cz 22.10.2021

jíšku si dělám sama vera

Bea Miková 22.10.2021

Varím rafa a zahusťujem múkou

Marika Štefaňáková 21.10.2021

Ak musím zahustovať tak to robím tak, že časť omáčky alebo polievky ,cca 2 dcl ,odoberieme a rozmiksujem a potom to vrátim do hrnca a ešte trochu povarím

Renča 21.10.2021

Je to už dlho ročný zvyk.

Mirka 21.10.2021

Zahušťuji ovesnými vločkami umletými v kávomlýnku. Je to zdravé a snadno se rozvaří bez hrudek. Jíšku dělám z upražené mouky na sucho např. Na plechu v troubě.

Pavel Hrabák 21.10.2021

Autorka by u mne nebyla puštěna ani k mytí nádobí.

Lukáš Fiala Pavel Hrabák 21.10.2021

Vykouzlil jste mi úsměv na rtech a nezbývá mi než souhlasit.

Komendova 21.10.2021

to je novinka z Ameriky. Tradiční zaklechtka.

Iveta 21.10.2021

Knorr jíška je nejlepší

Iveta 21.10.2021

Knorr jíška je nejlepší

Roman Iveta 21.10.2021

Prase jedno. Neumíte si udělat jíšku. Tak kvůli vám se dělají chemické sračky!!!

Jaroslav 21.10.2021

Do tmavé omáčky mixovanou zeleninu a do bílé bešamel zahuštěný solamylem.

Jarmila 21.10.2021

Lidara@ volny.cz

Jana Bystřinová 21.10.2021

Používám kupovanou a jsem spokojena.

Roman Jana Bystřinová 21.10.2021

Další prase.

Siraellen 21.10.2021

rozhodně domácí

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat