Prostreno.cz

Komentáře k článku

Anna 23.10.2021

Myslím si, že do každého jedla nesedí jeden typ zahustovadla. Niečo zahustím rozmixovanym zemiakom,zeleninou a niekedy slabou zápražku, zatrepkou s múkou. Najnovšie používam bezlepkovú múku.

Věra 24.10.2021

jo já taky používám i škrobovou moučku

Eva 28.10.2021

Většinou už kupovanou, občas domácí

Jaromír 06.04.2022

Do půllitrové sklenice dám 3 vrchovaté polévkové lžíce mouky, do čtvrtky doleji vodou, zavíčkuji a protřepu, pak naliji do vařící omáčky, musí se chvíli povařit, tak to používám nejčastěji. Domácí jíška mi přijde moc tučná, když smažim cibuli a do omáčky pak přidám ještě cca. 8 lžic oleje v jíšce. Kupovaná je drahá a určitě také plná oleje, tak jsem nejdříve zahustil škrobem kukuřičným, prý se to pak nesmí mrazit a dosypal kupovanou jíškou, je to takové, nelíbí se mi to, je to dobré, ale. Vařím víc porcí na několik dní a zahušťovat chlebem ani zkoušet nebudu, vždyť to musi po chvíli kvasit.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat