Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Jaroslava 06.11.2025

Mrazím již 13 let vše . A to včetně veškerého pečiva, dorty a koláče. Spíž mám jen na suché a konzervované potraviny. Po pomalem rozmrazení všechno jako čerstvé.

Avatar
Luboš 03.11.2025

Používat mrazák jako spíž pro bílé pečivo ? To myslí autoři vážně, nebo nás mají za hlupáky ? Podle nich je nejlepší koupit pečivo z předpeku, uchované v mrazáku supermarketu, dopečené po dvoudenním skladování v domácím mrazáku, a tedy nejen nečerstvé, zdražené řetězcem a ještě přidražené vlastní spotřebou provozu mrazáku. Fajn, zavolejte si Chocholouška.

Avatar
Anonym 02.11.2025

Takže vlastně rozpékané pečivo v supermarketech se lepší. :-D

Avatar
Blaženka 29.10.2025

To je zase studie ,uplacená aby se prodávalo více zmražených pekařských polotovarů. A není pravda co se všude píše že co je čerstvé , čerstvě uvařené či upečené je nejkvalitnější ,. toď otázka kdo je vítěz

Avatar
Ver Blaženka 30.10.2025

Zrovna u pečiva ta poučka neplatí a nikdy neplatila. Čerstvě upečené pečivo rozhodně není nic zdravého. Samozřejmě je těžké té vůni odolat, ale kdo někdy snědl více čerstvého pečiva najednou ví moc dobře, jak moc velkou paseku umí tahle zákeřná potravina udělat.

Avatar
Radmila 29.10.2025

pecivo v retezcich je ze zmrazeneho polotovaru - ma tedy nizsi GI?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba