Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Zmrazení a následné opečení chleba mění jeho glykemický index
Mrazím již 13 let vše . A to včetně veškerého pečiva, dorty a koláče. Spíž mám jen na suché a konzervované potraviny. Po pomalem rozmrazení všechno jako čerstvé.
Používat mrazák jako spíž pro bílé pečivo ? To myslí autoři vážně, nebo nás mají za hlupáky ? Podle nich je nejlepší koupit pečivo z předpeku, uchované v mrazáku supermarketu, dopečené po dvoudenním skladování v domácím mrazáku, a tedy nejen nečerstvé, zdražené řetězcem a ještě přidražené vlastní spotřebou provozu mrazáku. Fajn, zavolejte si Chocholouška.
Takže vlastně rozpékané pečivo v supermarketech se lepší. :-D
To je zase studie ,uplacená aby se prodávalo více zmražených pekařských polotovarů. A není pravda co se všude píše že co je čerstvé , čerstvě uvařené či upečené je nejkvalitnější ,. toď otázka kdo je vítěz
Zrovna u pečiva ta poučka neplatí a nikdy neplatila. Čerstvě upečené pečivo rozhodně není nic zdravého. Samozřejmě je těžké té vůni odolat, ale kdo někdy snědl více čerstvého pečiva najednou ví moc dobře, jak moc velkou paseku umí tahle zákeřná potravina udělat.
pecivo v retezcich je ze zmrazeneho polotovaru - ma tedy nizsi GI?
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama