Prostreno.cz

Komentáře k článku

Broňa 23.11.2018

Zkus se fakt podívat na http://www.contours.cz/ mají skvělá fitka, chodím tam moc ráda. Je tam výborné to, že kruhový trénink můžeš mít jen na třicet minut ;) paráda

Adélka 11.11.2018

Chci to tam taky v tom contours vyzkoušet, ale pořád nějak nemám odvahu. Bojím se že to prostě nebudu zvládat... Nevíte jestli je tam nějaká zkušební doba nebo tak něco? Nebo dá se to zvládnout?

Renata 22.10.2018

máte někdo teda zkušenost s tím kruhovým tréninkem v contours? Koukala jsem se na jejich webovky a četla i nějaké recenze a zní to docela moc hezky, tak nevím jestli do toho jít nebo ne..

Nikola 16.10.2018

Souhlasím se zkouškou, nebo prostě zkusit třeba pár lekcí a dle toho se dá taky pěkně rozhodnout :)

Míla 30.09.2018

zkus si nejdřív o tom najít co nejvíc informací a pak se teprve rozhodni jestli to pro tebe má smysl, pak až bych se zabývala tím co kde a jak..

Gita 28.09.2018

slyšela jsem, že je dobrý kruhový trénink.. máte holky některá zkušenost? ani moc nevím co všechno to obnáší... díky

konatovka 21.01.2017

Nemám žádného trenéra, do fitka nechodím, sportuji sama a jsem fit.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat