Prostreno.cz

Bylinky pro rychlejší hubnutí. Tyhle se vyplatí poznat

Pokud jde o hubnutí, je každá pomoc dobrá. Souhlasíte? V tom případě se seznamte s bylinkami, které vaše úsilí podpoří a pomohou vám docílit vysněného výsledku. O kterých je řeč?

Chebule srdčitá, povolený doping

V indické farmakologii je považována za „nektar nesmrtelnosti“, protože má údajně omlazující schopnosti. Už to je pořádný důvod k její konzumaci, nicméně vás určitě bude zajímat i fakt, že chebule pozitivně působí na metabolismus tuků a krevního cukru v těle. Když ji ještě budete kombinovat se skořicí, s nechtěnými kilogramy zatočíte jako nic. Kromě toho posiluje imunitní systém, podporuje vylučování toxinů a přispívá k lepší paměti i fyzické výkonnosti – zkrátka samá pozitiva!

Kustovnice čínská, nejlepší přítel diety

Červeným plodům kustovnice se říká goji a hodně připomínají naše šípky. Když jsou sušené, budí dojem rozinek, ale to nic nemění na faktu, že i „s malým kašpárkem se dá hrát velké dietní divadlo“. Zmíněné bobulky mají detoxikační účinky, obsahují spoustu vitaminů, karotenoidů a minerálních látek. Důležitou látku představuje betain, který napomáhá regeneraci jaterních buněk a snižuje hladinu tuku v krvi. Při redukční kúře je to výborný zdroj vlákniny a účinný „nakopávač“ spalování kalorií. To nezní špatně, nemyslíte?

Vilcacora, urychlovač metabolismu

U nás je tento poklad z pralesa známý pod pojmem kočičí dráp. O blahodárných schopnostech liánovité rostliny se jako první přesvědčily indiánské amazonské kmeny a pak se její věhlas šířil do celého světa. Kočičí dráp v sobě skrývá šest vzácných alkaloidů, což z něj dělá lék neobvyklé síly. Napomáhá mimo jiné při zánětlivých onemocněních, infekcích, neurologických chorobách a má antioxidační účinky. Vašemu hubnutí prospěje tím, že neuvěřitelně nastartuje metabolismus a to je přímá cesta za štíhlými křivkami – bez karambolů!

Růže stolistá, pro ukázkové zažívání

Že je dobrá jenom do vázy? Co vás nemá! Růže vám nabídne celkem devět antivirových látek, jež značně omezují množení virů. Skryté aktivní fytolátky zase prospívají trávicímu ústrojí a pozitivně působí proti nespavosti. Aby toho nebylo málo, ochraňují játra, slezinu, srdce a žaludek. Rovněž udržují správnou hladinu cholesterolu a optimální složení střevní mikroflóry. Voňavá bylinka se postará o vaše bezproblémové zažívání, což se hodí nejen při redukci váhy.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat