Prostreno.cz

I malý hrudník lze hrdě vystavit na obdiv

Málokterá žena je spokojená se svým hrudníkem. Hormonální změny, gravidita, kojení či redukce hmotnosti. To vše má vliv na jeho atraktivní vzhled. Ale i velikost mnohým dělá starosti! Jak si v tomhle směru (a během vteřiny) výrazně pomoci? Těchto pět tipů zabírá!

I když muži tvrdí, že co je malé, to je hezké, těžko jim to věřit. Taky se trápíte nad tím, že vám toho příroda v oblasti hrudníku moc nenadělila? Nevadí. Existuje několik naprosto bezpečných způsobů, jak si prsa zvětšit – i bez chirurgických zákroků. Kterému dáte přednost?

Věnujte pozornost svému oblečení

Víte, že…

Semena fenyklu stimulují estrogen v těle. Stejně jako pískavice řeckého sena či jetel luční. Tyto bylinky se tak skvěle hodí pro přifouknutí hrudníku. Podle některých odborníků pomáhají i celá zrna, jako je oves, pšenice a ječmen. I ta mohou přispět k zásobování živinami, které zvyšují proces zvětšování prsů.

Výběr šatů je velmi důležitý. Upřednostněte šaty bez ramínek nebo použijte takové kousky oblečení, které mají horizontální pruhy v oblasti hrudníku. To totiž vytváří iluzi, že prsa jsou plnější a větší. Na druhou stranu byste se měla vyvarovat pruhů svislých, protože právě ony mohou skutečně zničit všechnu vaši snahu o napěchovaný hrudník. S nimi horní část těla vypadá podobně jako plochá přistávací dráha. Tudy cesta nevede!

Obstarejte si kvalitní podprsenku

Push-up je push-up. Svoji práci udělá, ale na trhu rozhodně není jediná, která umí vykouzlit neuvěřitelné tvary. Americká podprsenka „miraculous“, tedy ta, jež je má speciální tvar a pevné košíčky, zvětšuje hrudník o zhruba dvě čísla. Skvělá je i podprsenka vyplněná gelem nebo vodou. Na trhu je k mání taky počin jisté britské firmy, která s úspěchem prodává podprsenku s malými vzduchovými polštářky. Ty se dají nafukovat a vyfukovat pomocí miniaturní pumpičky. Ve všech případech se jedná o okamžitý objem – bez skalpelu. A cena takové investice? Stokoruny až tisíce.

Noste se správně!

Některé ženy prostě mají problém s tím, aby stály rovně. Přitom správné držení těla v tomto ohledu není zanedbatelná záležitost. V podstatě je to to nejjednodušší, co můžete ihned udělat. Narovnejte záda a zastrčte bříško. V této pozici poprsí vypadá o něco větší.

Používejte doplňky

Dlouhý řetízek s přívěskem může zvýraznit vaše prsa jedna radost. Můžete také použít krátké náhrdelníky s větším přívěskem. Jen to zkuste. Tahle iluze je tak smyslná!

Využijte sílu kontury

Vše, co potřebujete, je tmavě hnědý make-up nebo oční stíny. Ten štětcem naneste mezi ňadra, respektive zvýrazněte jejich vnitřní obrys. Mezi triky vizážistů patří i nános zlatého make-upu v oblasti horní části prsou. Oči každého zvědavce tak budou dokonale zmatené!





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat