Prostreno.cz

Komentáře k článku

Martina Lenka 31.08.2020

jenže když je člověk psych.unavený, potřebuje ho hned. nejlepší je v podobě nějakých tobolek, a doporučujem se to brát pravidelně, každý den

Diana 28.12.2019

:-/Když se mne diabetolog zeptal,zda nemám křeče,řekla jsem že ano a že "zobu" magnezko.Ptal se mne jaké,jakou značku...Vnutil mi u něj zakoupitelné šumivé tablety,které po přečtení měly nižší obsah mg než ty volně prodejné.Jen byznys,hnus,svlíkli by z vás kůži zaživa.

Ladislav 28.12.2019

Zajímavé je, že pod takovýmto a podobnými články jsou vždycky komentáře jen lidí, kteří si tělo pletou s popenicí. Nehledě na to, že znalost látkové výměny při vstřebávání potravy je u 99% na úrovni doby kamenné (ne-li horší) Nebylo by, ale od věci doplnit, že mandle (a jiné oříšky) je vhodnější před konzumací nachat "nabobtnat" ve vodě (cca 30 minut stačí, možno i déle samozřejmě) jsou pak pro trávicí ústrojí stravitelnější a právě ony látky v nich obsažené jsou lépe vstřebatelné. Jinak výborné je mazání z avokáda, lučiny, semínek (třeba ta dýňová) a bylinek dle chuti

bohumil milan richter 27.12.2019

nejbohatší kakao máte kde ???když nevíš nepiš !!

Ladislav bohumil milan richter 28.12.2019

A čokoláda se jako dělá z čeho? Když jsi líný použít i google radši nepiš nic sám!

lesov 27.12.2019

Nic z toho, co se tu píše jsem nejedl. Přesto mi na předoperačním vyšetření řekl doktor, že jsem dehydrovanej a plnej hořčíku. Tu minerálku jsem pil maximálně petku denně.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat