Prostreno.cz

Komentáře k článku

vera 18.04.2020

Vrásčitá pleť nebo pleť bez vrásek je záležitostí přírody. Někdo vrásky má, někdo je nemá. Ve vyšším věku mají vrásky všichni, tedy kromě některých z těch, kteří jsou jaksi tělesně objemnější. Vrásky se tvoří i mimikou. Kdo se rád směje, má vrásky kolem očí i v mládí. A je to sympatické. K čemu obličej bez mimiky, vyhlazený, dokonalý? Jak mi to narostlo, tak to mám. Kvůli tomu nebudu polykat ricinový olej. To je dobré na hubnutí, zrychluje to krok.

Trémon 15.04.2020

Čirá žlutá záchrana - to znamená, že budete mít po lněném oleji čirý žlutý průjem ? Poslední odstavec je taky perla, na poslední chvíli čekat 20 minut, za tu dobu jsem od probuzení už na cestě do práce. Paní Vágnerové zřejmě z harantény hrabe, přitom by mohla využít volný čas ke studiu českého jazyka.

Innka 05.06.2017

Ach jo. Benada Vladimír je nějaký chytrolín, ale gramatika se ho evidentně nedotklaXD. Šílené hrubkyXD. Jinak je to každého soukromá věc, jestli má nějakou úpravu a vkládat sem názory, nebo své rady, přísluší spíše ženám. A nejvíc se vyjadřují pánové, s pleší, okolo zbytky mastných vlasů, nadváhou a pivním břichem jako hrom. Ono nad 50 let je jich takových 98%. Upravených, štíhlých a šmrncovních padesátnic se ale najde spousta a pány nikde nekritizují. Jinak mám osvědčené : ráno sníst banán a vnitřkem slupky si otřít vyčištěnou pleť. Smýt po 20ti minutách. Byl to recept jedné baletky ( krásná dáma i ve vyšším věku).

Michelle Innka 15.04.2020

A zachytila jste pointu? Je úplně fuk, jakou gramatikou píše, ale píše pravdu! Takže více se soustředit na obsah a ne na formu.

vera Michelle 18.04.2020

Zdá se, že vy jste ta padesátiletá kráska, co se ošetřuje banánem. Ta baletka, která vám to poradila, byla krásná i ve vysokém věku. Nevěřím, že neměla vrásky. Vrásky totiž krásu nenarušují. Obraz Mona Lisy je starý a popraskaný, ale na své kráse netratí.

Benada Vladimír 05.06.2017

Některé ženy už to přehání a vypadají jak z kaučuku a nejhorší je to u těch mladých, kde to vůbec není zapotřebí.U těchto žen my chybý přirozenost, kterou právě potlačují jako by kosmetikou. Starší dááámy zase si nechají dělat lékařské zásahy a jednou se to stejně zhroutí a pak je to katastrof a okolí je v šoku! Tak dááámy přirozenost nicím nenahradíte. Kuřačky se utoho šklebý a myslí si jak jsou IN a touto činnstí si urychlují na vrásky.

konatovka 05.06.2017

Vrásky jsou přirozené, tak se z nich nehroutím.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat