Prostreno.cz

Komentáře k článku

Taťána Pilařová 05.08.2021

Pít nápoj z Bali Tumeric Jamu,je to zázvor, limetka a kurkuma. Recept si najdete na netu. Je to nápoj který ženy pijí na krásu a muži na sílu, ma i antioxidační účinky a v některých zemich se podává jako přírodní lék na některá onemocnění včetně rakoviny.

Věra 24.11.2020

Dobrý večer. V žádném případě bych med nevařila abych nezničila vitaminy a vše, co v každé kapce medu je cenné. Zázvor vařit stačí deset minut..Cibuli vařit tak dlouho..až se obsah sníží na polovinu..z tohoto mám pocit, že vše vzácné z cibule zničím..Já si tento recept nedokáži zdůvodnit . Nemusím mít pravdu, třeba se cibule má vařit dlouho.i s tou kurkumou..Ale zázvor a med ..v tom mám stoprocentně pravdu. Věra B.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat