Prostreno.cz

Komentáře k článku

Moravský. 29.06.2017

Tož pokaváď bych se do teho mořa nenamočíl, bylo by to to samé jak s tú lampú? Nějaké ten solné iont ve vzduchu, a to nemusí jít jen o NaCl.

Kmet 29.06.2017

Solna lampa je opravdu leciva.. Uvolnuje zaporne nabite ionty podobne jako ionizator vzduchu a tudiz jej čistí.. S energetického hlediska je solna lampa vyborny čistic energie..

Olís 29.06.2017

Solné lampy mám dvě, zapaluji do nich svíčky hlavně v zimě, navozují pocit tepla. Ale moře v Egyptě si užívám také dvakrát ročně:-)

helena 29.06.2017

to není špatný nápad s tím proplácením pobytů u moře od zdravotních pojišťoven...sice by tam bylo poněkud narváno, o 10 milionů lidí více je znát, ale co se týče zdraví, určitě není nad PREVENCI

konatovka 30.06.2017

Ještě jsem jí nevyzkoušela, takže nemohu posoudit.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat