Prostreno.cz

Benefity hroznového oleje. Ničí lupy a pomáhá srdci

Hledáte prostředek, který vás ochrání před rakovinou, zatne tipec vráskám a ještě udrží vaše srdce v té nejlepší kondici? Už nemusíte. Všechny požadavky splní hroznový olej. A přidá i něco navíc!

Hroznový olej. Víte, o čem je řeč? Pokud tento termín slyšíte poprvé, jedná se o olej lisovaný z peciček révy vinné, které jsou vlastně odpadním produktem při výrobě vína. Na jeden litr tohoto oleje připadne malých jadérek přibližně 40 kilogramů, což odpovídá (a teď se něčeho podržte) zhruba dvěma tunám hroznů. To však není jediný důvod, proč je přírodní zázrak z vinic tak jedinečný. Jaké výhody se skrývají v každé kapce?

Dávka zdraví pro srdce. S úžasnou chutí!

Chcete zabránit budoucím srdečním potížím? Kdo by také nechtěl… V tom případě je hroznový olej jasnou volbou. Obsahuje vysoký podíl omega-6 mastných kyselin, jejichž prospěšnost pro srdce prokázala Americká kardiologická asociace na základě vlastních výzkumů již nesčetněkrát. Přidejte ho tedy občas do jídla, předchází nejhoršímu!

Ochranný štít před rakovinou, co se hodí

Stále populárnější olej z hroznů je také bohatý na vitamin E – dokonce v tomhle ohledu strčí do kapsy i známý „oliváč“. Jak známo, vitamin E patří k antioxidantům, které všemi silami chrání buňky před volnými radikály. Tím předchází chronickým potížím, jako jsou kardiovaskulární onemocnění a obávaná rakovina.

Prevence Alzheimerovy choroby? Potvrzeno

Výše zmíněné „éčko“, kterého má hroznový olej na rozdávání, je nejen užitečný pro posílení obranyschopnosti organismu, ale blahodárně působí i na duševní zdraví. Závěry četných studií naznačují, že vitamin E významně zpomaluje vývoj demence a zabraňuje degenerativním změnám v mozkové tkáni.

Brzda stárnutí. Dejte stopku vráskám!

No páni, elixír mládí skutečně existuje. A je k mání pro každého, kdo si mladistvý vzhled chce udržet o něco déle. Využijte i vy sílu hroznového oleje, jehož kombinace mastných kyselin, vitaminů a minerálů prokazatelně hydratuje pokožku, zvyšuje její elasticitu a zmírňuje projevy stárnutí. Nanášejte si ho na obličej každý den a oblafněte kalendář!

Ničitel lupů, který si nebere servítky

Už vám v boji s lupy pomalu dochází trpělivost? Ještě neházejte flintu do žita. Vinný olej pomáhá obnovit vlhkost vlasů při uvolňování mrtvých kožních buněk na pokožce hlavy. Navíc je mnohem lehčí než běžně používaný kokosový, takže vaše vlasy nebudou mastné a těžké. Poskytněte své hřívě pravidelnou masáž s pár kapkami hroznového pokladu, přinese to výsledky!






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat