Prostreno.cz

Komentáře k článku

Tomáš Fuk 15.03.2020

Hliník se odstěhoval do Humpolce

to je jedno 15.03.2020

paní Vágnerová bla..bla...znáte to????

Kukačka Karel 15.03.2020

Něco pravdy na tom může být, já si před grilováním ražniči zvážil několikrát porci, ne proto, že bych chtěl zkoumat škodlivost hliníku, ale abych měl nejtěžší porci a taky jsem zjistil úbytek hliníku (asi) v průměru 18- 27 %, to podle toho, kde byla jaká zelenina. U mojí porce obsahující více masa mi zmizelo jen 22% hliníku t.j.2836mg hliníku, ale po pozření dodnes nepociťuji problémy s vnitřními orgány, jen s vnějšími - policisty.

Květa 15.03.2020

Paní Vágnerová si velmi libuje v hysterických blábolech, polopravdách a přihlouplých z prstu vycucaných tvrzeních. Je trapná.

Trémon Květa 18.03.2020

,, Autoři " těchto výplodů jsou placeni od článku, ale obsah jim zřejmě nikdo nekontroluje, nebo je admin stejný myslitel jako p. Vágnerová, která mimo jiné neovládá češtinu základní školy.

Antonín 15.03.2020

20 rokov som pracoval v hlinikárni na smeny - léto - zima. Prach z rokov 1953 do 1993 ukladaný v hale na nosníky - kade - tade dokázali vyriešiť - vyliečiť zmenou pofidernou na Sloval ZSNP Žiar nad Hronom a so zaradením do III. pracovnej kategórie. V ZSNP Žiar nad Hronom zo dňa na den - všetko z večera do nasledujúceho rána

AP 15.03.2020

No jestli to řekl Essam Zubaidy, tak to bude určitě pravda.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat