Prostreno.cz

Komentáře k článku

Venda 15.11.2019

Je vidět že autor (byť s dobrým úmyslem) je úplně mimo realitu života. Výše popsané můžte použití tak maximálně na rodinné příslušníky, známé a jiné pijavice co vás vysávají ale bacha v rodině, páč se sice můžete zbavit příbuzného pijavice ale takový člověk vám může u dalších členů rodiny udělat ze sebe oběť vaší neúcty a místo jednoho, ztratíte třeba i polovinu rodiny. Tohle můžete praktikovat jen na známých a "kámošich"... V zaměstnání kde by jste jen slovem začali vyhrožovat (a už vůbec soudem), se vás fofrem zbaví a budete rádi, když né oni vám ale vy jim nebudete platit škody vámi způsobené! Moc se autor dívá na Americké filmy.

natech 17.11.2019

Trochu vedle. Jak říkají budhisti, když začneš bojovat, tak jsi prohrál. Je nutné to přijmout tak jak to je a pak se to změní samo.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat