Prostreno.cz

Komentáře k článku

Evaave 13.12.2017

Nezminuje se zde zinek ,který také dýně obsahuje,samozřejmě nejvíc semínka,z nich se lisuje olej.Na pohlavní orgány ,prostatu ,mozek.....Olej dýnový,černé zlato.Světový primát ve výrobě mají Rakušané. Nyní je v rakouské gastronomii,potažmo v restauracích" čas dýnový".Na jaře chřestový,na který navazuje jahodový.,pak čas lišek-houbiček ,které z našich lesů vymizely....*6*Vše skvělé,luxusní ,když se umí upravit....*6*

Hana 12.12.2017

Polévku jim pravidelně, semínka zobu průběžně, umleta v mlýnku na kafe přidávám do jogurtu.

Haja 12.12.2017

Hokaidó je úplně perfektní zeleninka, dá se z ní ukuchtit úplně všechno a ještě ta barva. Přes sezónu vypěstujeme a rozdáme tak 200 kousků. V mrazáku nakrájená na kostičky vydrží dokud se nesní. Opravdu super potravina :-)

konatovka 12.12.2017

Hokaido mě moc nenadchlo.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat