Prostreno.cz

Komentáře k článku

Pája 10.12.2017

Je pravda,že lidé nemocní s ledvinami nesmí velké množství meruněk,kvůli vysokému podílu draslíku.Pro ně je to nebezpečné.

Formanová 10.12.2017

Čerstvé meruňky jsou velice zdravé. Ty sířené kupované rozhodně Ne! I když obsahují různé stopové prvky a minerály je dobré usušit doma, to nemají tak krásnou barvu ale jsou bio. Já to dělám nahrubo umixuji, umelu, trochu osladím, dám špetku kyseliny citronové (ta je dnes skoro ve všem) zůstane krásná barva. Připravím si krabici po mléku, do toho dám igelit. sáček, naliji, dám do mrazáku. Použití je široké a vzhledem ke tvaru krabice je to i v mrazáku skladné.

sluníčko 10.12.2017

Meruňky jsou nejlepší čerstvé, mám svoje na zahradě, takže i suším, ale to už není ono, jsou pak moc sladké

Horníková Miloslava,Pardubice 10.12.2017

Dobrý den, sířené meruňky je třeba pořádně vykoupat ve vodě se sodou,jako ostatní dovážené ovoce a zelenina.Prosím o odpověď,zda to tak je nebo ne.Díky

Milka 10.12.2017

*7* Co je to za recept ? 2x cukr a ani jednou máslo, až pak v postupu.

Palko Milka 10.12.2017

neejezto to ,je to samá chemie...

lada 10.12.2017

super sušené ovoce

Ada 10.12.2017

...A TY NA OBRÁZKU - VZHLEDEM BARVY -JSOU SÍŘENÉ...

konatovka 10.12.2017

Sušené ovoce je u mě součástí nejen Vánoc, ale celého roku a co se týká sušených meruněk, tak jsou v obchodem proslazené a také sířené, takže je musím shánět ve "Zdravé výživě".*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat