Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jana 29.12.2017

Nebojuji nijak... jím cukr, tuky, nechodím na kosmetiku, spím méně, než bych měla...ale všeho s mírou... a stále jsem štíhlá, protože mám pohyb... a i když je mi 60, tak mi všichni hádají méně než 50... asi dobré geny... *5*

Dana 29.12.2017

Za rok co nesladím cukrem, nejím pečivo ani tučné, jsem zhubla a ozdravěla, ale rozhodně neomládla. Naopak, pokud po padesátce výrazně zhubnete je výsledek spíš opačný :-)

Emanuel 28.12.2017

Ty národy, které sladí medem, nebo sušeným ovocem a sušenými hrozny mají i vyšší dožitý věk. Cukr je lidmi vymyšlený chemický produkt a obsahuje hůře stravitelné sacharidy a jeho konzumace zatěžuje nadměrně organizmus při jeho trávení. Podobné problémy s ním mají i včely a proto je lépe je přikrmovat například roztokem medu, cukru a vody. V tuku hlavně hospodářských zvířat se ukládají i například zbytkové chemické látky proti například hmyzím škůdcům, plevelům a plísním, které jsou obsaženy v jejich potravě a ty se opět ukládají v tuku lidí, kteří konzumují ve větší míře maso s tukem. Dříve bylo běžné, že ještě zhruba devadesátiletí lidé konzumovali ve větší míře například uzený špek, ale to se tyto chemické látky v zemědělství používaly jen minimálně.

vendelín 27.12.2017

stárnutí je přirozený proces;-) který se dá jen zpomalit a pokud máte veselou mysl tak vás ráno nová vráska nerozhází

konatovka 27.12.2017

Cukr k životu nepotřebuji, to je můj nepřítel a že bych chtěla zpomalit stárnutí, to mě ani nenapadlo, vždy to patře k životu. ;-)

pomnenka 27.12.2017

Muj muz zeleninu nepotrebuje k zivotu, ale pekne prorostleho bucku kilo, hubu ma jak majolenka, zadne vrasky, vazi pomalu metrak a doktori mu nejsou schopni najit nejakou nemoc, kouri, kafuje a do 70 let pil jako duha. Vsechno je dano geneticky a ne radoby nejakymi ujetymi teoriemi.

Dana pomnenka 29.12.2017

No všechno asi ne, ale souhlasím, že to dělá hodně, můj muž je to samé :-)

Iveta Kamarádková 27.12.2017

Myslím si , že stárnutí je přirozená věc a k životu patří tak proč vyhazovat zbytečně penízky:-p

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat