Prostreno.cz

Komentáře k článku

sibri 15.01.2018

jaké vztahy může člověk mít, když vyrůstá v rodině s despotickým paranoidním tyranem a submisivní puristickou matkou a to vše v balíčku ortodoxního křesťanství a obžerství. Výsledek je obezita, nemoci, neuróza, deprese, úzkosti, závislosti, nezaměstnanost, krátký život plný utrpení a samoty. Je to ruská ruleta, buď dostanete kulku nebo přežijete. Jediná útěcha je, že potomci vyrůstající v takovém prostředí se nerozmnoží a tím se geny nepředají dál. Alespoň příroda to dobře zařídila. Jediná spravedlnost je evoluce.

Elicha 12.01.2018

no jo, někdy to ale, i když se člověk může přetrhnout, nejde...Zvlášť, když v části rodiny je osoba, osoby intrikařící- to pak, ať děláte, co děláte, vše je špatně. Pak trocha izolace neškodí a být spokojen sám se sebou a blízkým okolí udělá stejný efekt.

konatovka 12.01.2018

Je to přesně tak, štěstí je pro mě to, že mám krásné vztahy s rodinou.<3

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat