Prostreno.cz

Oleje pro krásnou pleť. Jojobový omlazuje, konopný ničí černé tečky

Máte mastnou pokožku, rozčiluje vás akné nebo spíš ty černé tečky? Vyzrajte nad těmito problémy zaručenými prostředky. Přírodní oleje vás „vyléčí“, zkrásní a ještě přidají něco navíc. O kterých je dobré vědět?

Kvalita, vzhled i celková kondice pokožky pochopitelně závisí na přípravcích, které používáte. Ještě žádný krém vám nevyhovoval úplně na 100 %? Zkuste nějaký ze zázračných olejů, jež pocházejí z lůna přírody. Jen byste si předem měli ujasnit, jaký je pro vás úplně ten nejvhodnější, popřípadě co od něj vůbec očekáváte. Zde je pár možností, co stojí za otestování!

Oreganový na mastnou pleť

Pokud máte mastnou pleť, je pro vás poklad z oregana správnou volbou. Vykazuje totiž antiseptické a antibakteriální vlastnosti, které přispívají k eliminaci veškerých příčin akné. Tento olej se rovněž může pochlubit také protizánětlivými vlastnostmi snižujícími podráždění, zarudnutí, otoky i svědění. Díky svému antioxidačnímu přívlastku pokožku hydratuje, léčí a zlepšuje vzhled jizev. Nutno podoktnout, že před samotnou aplikací je potřeba oreganového pomocníka zředit nějakým nosným olejem, například kokosovým či olivovým.

Jojobový, co omlazuje. A je určen pro všechny

Jojobový zázrak je jako pečující olej vhodný pro všechny typy pleti, neboť má jednu super schopnost – stimuluje tvorbu kožního mazu. V podstatě funguje tak, že suchou pokožku vyživuje, zatímco tu mastnou zase zmatňuje. Vysoký podíl nenasycených mastných kyselin i vitaminu E kůži hydratuje, regeneruje, posiluje a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Za velkou výhodu se dá považovat i to, že se rychle absorbuje. Olej pomáhá hojit rány, předchází akné a značně podporuje tvorbu kolagenu.

Konopný jako ničitel černých teček

Máte rozšířené póry natolik, že si jich prostě nelze nevšimnout? Vsaďte na konopný olej. Ten póry skutečně zmenšuje, redukuje produkci kožního mazu a brání rozvoji nenáviděných černých teček. Pravidelné používání vám přinese přímo famózní hydrataci i elasticitu pokožky. Prostředek z konopných semínek zároveň ochraňuje kůži před poškozením volnými radikály, což je hodně velké pozitivum, které může zpomalit stárnutí. Ovšem pozor, tento zlepšovák se dá užívat i vnitřně. Prospívá srdci i oběhovému systému, posiluje imunitní systém a platí za mozkovou výživu.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat