Prostreno.cz

Komentáře k článku

Mirek čuník 08.03.2018

Nechápu, jak to, že jsem naživu, když jsem bydlel léta na vesnici, kde jsme se koupali (sprchovali) jednou týdně. A na vojně jsem byl jednou 6 týdnů v létě v terénu, kde nebyla ani možnost umýt si trochu více ruky. Takže si myslím, že článek je naprostý blábol. Lidská imunita je obranná funkce organismu, která se posiluje kontaktem s patogeny. A pokud jí ty patogeny odstraníme přílišnou hygienou, vrhne se imunitní systém na vlastní tělo a začínají problémy s alergiemi a jinými autoimunitními onemocněními.

jitka1963 07.03.2018

pouze se myji vadí mě chlorovaná voda loupe se mi kůže svědí mě to dělá se mě vyrážka občas si musím převařit vodu od kámošky ze studny s otrubami aby mi zmizel ekzém;-)*5*

konatovka 07.03.2018

Sprchuji se pravidelně každý večer, ráno se pouze otužuji.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat