Prostreno.cz

Komentáře k článku

Vladimír 09.05.2020

Obávám se, že jeden problém je zde opominutý. Díky "chytrým" hodinkám se někteří lidé chovají podivně, každých několik minut je kontrolují a při každé příchozí zprávě se na ně podívají. Jde o frekvence až 40-50 přerušení za hodinu. Brání to normální konverzaci a narušuje schopnost soustředění. Možná to hraničí až s psychozou. Pokud jsou takoví jedinci ve vedoucích pozicích, vyvolává to u nich i pocit, že podřízení nereagují dost rychle na příchozí zadání a snižuje to schopnost rozlišit důležitost věcí v jejich pořadí.

Kamil Pokorný 03.04.2018

Hlavní problém se ve článku ale vůbec neuvádí - škodlivé elektromagnetické vyzařování!!! Více najdete na téma ELEKTROSMOG. Alespoň na noc je nutné vypínat datové přenosy a wifi a nejlépe stále a zapnout jen v nutných případech. A samozřejmě naprosto omezit délku a četnost hovorů, pustit si je nejlépe nahlas s mobilem půlmetru od hlavy a těla... případně na připojená drátová sluchátka, ale nemít mobil a hovor u hlavy, natož půl hodiny! Stát nás chrání bohužel až před zahříváním tkání,a le to je již dávno pozdě - celá řada potíží začíná na 100x nižších úrovních, než před jakými nás chrání vláda zákonnými limity...

konatovka 03.04.2018

Opravdu naprosté minimum, jenom na telefonování a sms, jinak ho nepoužívám, není to pro mě důležité.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat