Prostreno.cz

Komentáře k článku

lendaben 11.04.2018

Někdo fakt ohřívá vajíčka v mikrovlnce? Jsem ještě nikdy neviděla že by to někdo udělal ale čtu to v každém článku o mikrovlnkách...

vaku3 07.04.2018

Blbější článek jsem již dlouho nečetl.

Ludek Plandor Rožnov 07.04.2018

Jo vajcko na tvdrdo ani oloupane do mikrovlnky nepatri.Kdo to psal ten clanek,tak asi neumi s mikrovlnkou zachazet.

Petr 07.04.2018

Nedávno jsem četl, že mikrovlna zbijí i viry a bakterie, takže na ten ocet toho moc nezbyde.

Petulie 06.04.2018

No nevím, jestli takový selský rozum pomůže. Rady v článku jsou polovičaté nebo úplně ptákoviny. Příklad je zrovna to vajíčko, to vám tam může bouchnout rovnou na tři další způsoby. Naopak ty značky na plastech jsou k ničemu protože Číňanům je totál jedno naše zdraví, hlavně, aby se to nerozpustilo. Více takových článků! Ráda se zasměju!

xdv 06.04.2018

Pokud nekdo nepouziva selsky rozum, tak tyto chyby dela. Ten kdo ho pouziva, tak ho tyto veci logicky napadnou. Je to, jako dat do mikrovlnky rovnou plechovy rendlik s jidlem a ohrat.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat