Prostreno.cz

Komentáře k článku

Roman 16.04.2018

A opět to samé-jezte ovoce a zeleninu a budete na tom líp než když se budete valit mekáčem :-D nicméně ty gramy vitamínů zcela jistě nesedí protože rozdíly mezi tím co si vypěstujeme na zahrádce a co koupíme v šopech jsou rozdíly i 1000% skrz tu debilní chemií a že to v cizině trhají zelené apod..A o velikosti jak tu píšou středně velké apod. se jen zasměji.Nejde o velikost nýbrž o obsah.Právě skrze velikost se používá tůzná chemie a vyřazovací procesy jakostí-nesmyslný.Evidentně to píše neinformovaný uživatel.

konatovka 17.04.2018

Céčko se snažím jíst v potravinách, otázka je, jak jsou kvalitní. V době epidemie chřipky používám i doplňky stravy, zatím se mi to vyplácí.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat