Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jana.P. 27.02.2020

samý cukr, palmový tuk, invertní cukr atd...nejlépe je si uvařit ovesné vločky a do kaše si přidat ovoce, pomleté lněné semínko. trochu medu - kdo potřebuje osladit, omastit trochou másla nebo olivového oleje....víte, co jste použili a následně snědli...*5*

Helča 26.02.2020

Sladím a hodně, a nic z uvedených negativ nepociťuji. Váhu mám přiměřeně k věku spíš nižší. Glykemii i tlak mám v pohodě. Nízkotučné nerada, nejraději tučné jogurty, zakysanou smetanu, normální smetanu. Umělé tuky ne! cítím v nich něco nepatřičného na jazyku, za to máslo mlsám i samotné. Cererálie mít taky nemusím. Je mi 73 a neužívám žádné léky.

T. 24.02.2020

Jako obvykle neuvěřitelně hloupá anketa. Já je například nekupuju, ale rozhodně ne proto, že by byly drahé. Čili nemohu vybrat ani jednu variantu. Hloupé. Naučte konečně v redakci někoho, jak se dělají ankety. Chce to jen trochu zapojit mozek, stačí na to podprůměrné IQ. Základní rada: méně je více. Takže by bohatě stačily varianty a) často b) občas c) vůbec.

Jaroslava Třebíč T. 25.02.2020

Já je nekupuji, protože mi nepřipadají drahé, ale zbytečné.Jinak souhlasím s anketou, lépe vybírat otázky.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat