Prostreno.cz

Komentáře k článku

T. 24.02.2020

Jako obvykle neuvěřitelně hloupá anketa. Já je například nekupuju, ale rozhodně ne proto, že by byly drahé. Čili nemohu vybrat ani jednu variantu. Hloupé. Naučte konečně v redakci někoho, jak se dělají ankety. Chce to jen trochu zapojit mozek, stačí na to podprůměrné IQ. Základní rada: méně je více. Takže by bohatě stačily varianty a) často b) občas c) vůbec.

Jaroslava Třebíč T. 25.02.2020

Já je nekupuji, protože mi nepřipadají drahé, ale zbytečné.Jinak souhlasím s anketou, lépe vybírat otázky.

Helča 26.02.2020

Sladím a hodně, a nic z uvedených negativ nepociťuji. Váhu mám přiměřeně k věku spíš nižší. Glykemii i tlak mám v pohodě. Nízkotučné nerada, nejraději tučné jogurty, zakysanou smetanu, normální smetanu. Umělé tuky ne! cítím v nich něco nepatřičného na jazyku, za to máslo mlsám i samotné. Cererálie mít taky nemusím. Je mi 73 a neužívám žádné léky.

Jana.P. 27.02.2020

samý cukr, palmový tuk, invertní cukr atd...nejlépe je si uvařit ovesné vločky a do kaše si přidat ovoce, pomleté lněné semínko. trochu medu - kdo potřebuje osladit, omastit trochou másla nebo olivového oleje....víte, co jste použili a následně snědli...*5*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat