Prostreno.cz

Komentáře k článku

Mansie 05.06.2018

Jsou 2 aspekty strachu: / https://www.erekce.cz/zvetsena-prostata/ / 1 / - vysetreni pres konecnik. Muz se stydi, ma panicky strach, ze se mu nekdo bude hrabat v chlupatem zadku a radeji na vysetreni nejde. 2 / - Boji se, ze mu "neco" najde - treba rakovinu nebo hyperplazii. A vetsina muzu si mysli, nebo spise doufa, ze pokud se nemoc nepojmenuje, tak se nejak sama od sebe vyresi, ale naopak. Jenom se jeste vice zhorsi. Takze tech par minut neprijemneho stourani se v konecniku skutecne stoji za to podstoupit.. O prevenci a pricinach bolave prostaty piseme podrobne zde - https://www.erekce.cz/zvetsena-prostata/

konatovka 26.04.2018

Rajčata mám moc ráda, vím jsou zdravá, ale praktická lékařka, s kterou řeším postavu, mi je nedoporučila vzhledem k diagnóze se štítnou žlázou. Ovšem přiznám se, že někdy zhřeším, i když mám jíst hlavně zelenou zeleninu, tzv. "seno".

Amanita Pantherina 26.04.2018

Dokud nemáme rajčata na zahradě jím je málokdy, protože mi kupované nechutnají. Občas se podaří koupit docela dobré a ale jinak nejsme tak bohatí, abychom je kupovali a vzápětí házeli do koše.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat