Prostreno.cz

Pádné důvody, proč byste si domů měli pořídit tekuté stříbro

Prostředek proti akné, zachránce od ucpaného nosu v důsledku alergie i dezinfekce povrchových a hlubších ran. To všechno je koloidní stříbro, které také zachrání vaše květiny od škůdců a plísní. Už jste ho vyzkoušeli?

Ještě jste o koloidním stříbře neslyšeli? Laicky a stručně řečeno jde o čisté metalické stříbro, jež je rozptýleno v čisté vodě. Tekutina si drží čirou transparentní barvu, je netoxická, naprosto bezpečná a má opravdu zajímavé schopnosti. Pokud si říkáte, že něco takového určitě stojí majlant, máme pro vás dobrou zprávu. Lahvičku „tekutého kovu“ pořídíte zhruba za dvě stovky. A tahle investice se vám několikanásobně vrátí! K čemu všemu se tenhle „medikament“ hodí? Není toho zrovna málo…

Zaručený lék na nenáviděné akné

Rozčilují vás pupínky, které vás „navštěvují“ se železnou pravidelností? Tak jasně, kdo by taky nad takovým kosmetickým peklem dvakrát jásal. Ale nezoufejte, řešení problému je po ruce. Vzhledem k tomu, že koloidní stříbro působí silně protizánětlivě, dokáže akné zatnout tipec takovým stylem, že vás to samotné překvapí. Stačí ho pravidelně nanášet na postižené oblasti, změny k lepšímu se dočkáte už za několik málo dní.

Báječná dezinfekce a urychlovač ran

K různým oděrkám a škrábancům přijde snadno i dospělý, natož dítě. Jenže co si budeme namlouvat, většina dezinfekcí bezprostředně po aplikaci pálí jako čert, což je hodně nepříjemné. Naštěstí je tu ale první pomoc v podobě tekutého stříbra. O něm je známo, že urychluje hojení a souběžně likviduje viry i bakterie. Bod navíc? Za žádných okolností neštípe, takže si vlastně ani nevšimnete, že nějaké ošetření vůbec proběhlo. To jistě ocení i ti nejmenší. Nutno dodat, že tento prostředek je vhodný i pro zvířata.

Pomoc od ucpaného nosu

Nemůžete pořádně dýchat, protože vaše dýchací cesty „blokuje“ alergická rýma? I v tomto případě na čisté stříbro můžete vsadit. Prodává se totiž i v lahvičce s rozprašovačem, takže si ho přímo do nosu můžete stříknout pohodlně a kdykoli. Jeho složky rozpouští hleny a nedráždí sliznice, tudíž funguje jako nosní kapky.

Ochránce úrody, který se hodí

Koloidní stříbro nemá jen léčebné a kosmetické využití, dobro svede i na zahrádce. Dá se totiž použít i k likvidaci plísní, hub a dalších škůdců, které útočí na vaše květiny i pěstované plodiny. Stačí ho jen smíchat s vodou a postříkat s ním vše, co chcete od nezvaných návštěv uchránit. Letos si tedy konečně budete moci oddechnout!





Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat